Als u het account op wilt heffen van iemand anders, dan zijn daar twee mogelijkheden voor:

  1. U logt in met het DigiD behorende bij de account die u op wilt heffen. Daarna gaat u rechtsboven naar de naam van de gebruiker en klikt u op de rode knop 'profiel'. Vervolgens klikt u op 'Profiel bewerken'. Als u dan helemaal naar de onderkant van de pagina gaat, ziet u een link 'Account verwijderen'. Klik hierop en volg de instructies op het scherm.
  2. U stuurt een email naar info@mijnzorgnet.nl vanaf het emailadres van de gebruiker waarvan u de account op wilt heffen met het verzoek om dit te doen. Wij verzorgen vervolgens dat de account wordt opgeheven.

In het geval van overlijden van een naaste, kunt u ook vanaf uw eigen mailadres een mail sturen naar info@mijnzorgnet.nl. Wij verzoeken u dan om een scan of foto van de overlijdensakte mee te sturen. 

Ja. Dat kan.
Om dit te doen logt u in. Daarna gaat u rechtsboven naar uw naam en klikt u op de rode knop 'profiel'. Vervolgens klikt u op 'Profiel bewerken'. 
Als u dan helemaal naar de onderkant van de pagina gaat, ziet u een link 'Account verwijderen'. Klik hierop en volg de instructies op het scherm.